Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Všechno nejlepší k svátku aneb jak jsem se málem stala "Petrou"

Milá Jirkova Petro, využívám Vašeho dnešního svátku ke gratulaci a k předání několika nevyžádaných rad a zkušeností z chovu muže se sexy mozkem.

komik

 

Ve svých třiceti letech jsem byla velmi zamilovaná do muže o 18 let staršího. Rozumím tedy vašemu opojení z toho, co vy nazýváte sexy mozkem.  Takové slovní spojení mne nenapadlo, tak jsem používala všední a obyčejný výraz - oduševnělost. A že byla! Tolik načtených knih! Ten přehled! Tolik životních zkušeností !  Taková téměř bezedná studnice rad a informací, v každé mé situaci hned věděl, co je potřeba udělat, jak je potřeba se zachovat, kam mám jít a co mám říct. A doma měl ženu, která již dávno tohle všechno přestala obdivovat a ještě ke všemu jaksi mezi nimi  vyhořel a vyčpěl sexuální apetýt, že. O dospělých dětech, které si jeho ani jeho dobrých rad nevážily, své talenty utápěly v líném poflakování , raději ani moc  nemluvil..Co na tom, že byl postavy velmi vzdálené od vysportovaných mladých mužů. Jeho poutavé vyprávění dovedlo šikovně odvést pozornost od tělesných přebytků, ba vtipně glosoval, že alespoň v zimě zahřeje a v létě vrhá stín. Ta pracovitost! Nadšení , s jakým líčil jak měří výšku travního porostu a není spokojen , dokud nedosáhne uspokojivé výše ( v případě travního porostu vlastně požadované níže). Byla jsem skálopevně přesvědčena, že onen šampion mého srdce je ten jediný pravý otec pro naše budoucí společné dítě. Nastal den D. Den, kdy nebylo důležité, kde se zákonitá manželka nacházela, ale odkud se na nás dva, objímající se, dívala. Posledním důkazem vysoké oduševnělosti (sexy mozku) bylo vysvětlení manželce, že jde o zcela neznámou osobu, jež se mu vrhla z neznámých příčin okolo krku, a ze strachu, že se jedná o duševně nezpůsobilou osobu, se pán nebránil. Statečná žena se rozhodla této velmi věrohodné historce uvěřit .

Milá paní L.J.,  z celého srdce Vám za tento statečný počin děkuji!

Zahlédla jsem totiž povědomou postavu kulhat skrz nemocniční areál. Díky odstupu mnoha let, načtení většího množství knih, setkání se spoustou lidských osudů už vím: že s Broukem Pytlíkem, který všude byl, všechno viděl a všechno zná a umí nejlíp ( akorát, že se nenarodil v kině) bych žít nemohla. Že naše negativní vlastnosti se s přibývajíícím věkem zesilují a vidět svého blízkého, měnícího se v negativistického důchodce zastavujícího dopravu francouzskou holí, není k smíchu. Že životní moudrost a oduševnělost je malému dítěti putna. Že malé dítě potřebuje silné paže , které ho vysadí na koně, rychlé nohy, , které ho dohoní. Že životní moudrost a oduševnělost potomek ocení až začne sám hledat kořeny svého rodu a pátrat v rodině kdo je co a zač. Že tehdy už sexy mozek bývá postižen mozkovou mrtvicí, stařeckou demencí či  nesnášenlivostí. A že pokud se sedmdesátilého otce pětiletého dítěte zeptáte:" Jak se má tvůj Vašíček? " dočkáte se odpovědi " Copak on , ale podívej se, jak mi otékají nohy!"

 

Autor: Iva Šemberová | úterý 17.8.2010 13:10 | karma článku: 33,09 | přečteno: 2691x
  • Další články autora

Iva Šemberová

Láska na dvě motorky a šest odečtů .

Zhluboka se napil. Sotva půlitr dnem klepl o bytelnou desku hospodského stolu, nějaký "blbec" se zase zeptal: " A kde si nechal Evičku?" "Jó Evička..."vzdychl. Bolestný nádech. "..nevydržela přes dvě motorky".

22.10.2013 v 15:55 | Karma: 13,53 | Přečteno: 963x | Diskuse| Ostatní

Iva Šemberová

Kurzy pro tchýně

Vešla jsem ve chvíli, kdy u ranní kávy kolegyně probíraly evergreen všech věků, společenství, ras , národů - své tchýně. Nic nezajímavě nového do okamžiku, kdy si jedna povzdechla " jaká bude jednou tchýně ze mě?" A tak jsme dospěly k názoru, že jako je třeba výchovy k rodičovství, měly bychom se my, ke své rodině odpovědné ženy, nejpozději od 35ti let povinně účastnit kurzů pro budoucí tchýně.

16.10.2013 v 16:06 | Karma: 17,16 | Přečteno: 979x | Diskuse| Ostatní

Iva Šemberová

Secondhandoví muži aneb pohádky " O bejvalkách"

Jako puberťačka jsem se smála starému sousedovi panu Novákovi, když vzpomínal nejen jak za jeho mládí byla mládež úplně jiná, hlavně slušnější a vychovanější ! ale dokonce na vzpomínku, že když si tenkrát " koupil deset deka salámu, tak to tedy bylo nějakého salámu! Ne jako dneska, pár koleček...." Nedávno jsem se s tímto fenoménem - idealizování si minulosti začala setkávat znova. "Panům Novákům" sice ještě není ani šedesát a mě už dávno zase není třináct , když občas vyslechnu pohádky začínající slovy: To Ona byla....

12.12.2012 v 16:13 | Karma: 14,32 | Přečteno: 1976x | Diskuse| Ostatní

Iva Šemberová

Nový článekRodina 21. století - střídavá exrodina

Věnováno hlavně těm škarohlídům, kterým střídavá péče o děti, alias střídavka, evokuje takové ty" eklhaft" nemoci jako kapavka, běhavka, slintavka, kulhavka a podobně.. A přitom všem členům , celé rodině taková střídavka zajistí báječný život plný báječného naplnění. Jistě by stálo za úvahu změnit zákony o rodině a péči o děti rovnou automaticky na střídavou péči. Nač čekat až na rozvod?

30.4.2012 v 11:50 | Karma: 16,81 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Společnost

Iva Šemberová

Dámský budoár a pánský kuloár

Dostavila se s očima zářícíma silou neúsporné dvousetwattové žárovky. Očima potaženýma růžovými záclonkami. U každé nohy balónek naplněný třaskavou směsí lásky, štěstí, pozitivity.. Vznášela se. Hlasem zalykajícím se štěstím prohlásila, že se v jejím životě objevil ON.

22.2.2012 v 13:55 | Karma: 14,40 | Přečteno: 1036x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Nepříjemné svědectví. Bulvární boss popsal, jak Trumpovi pomohl s kampaní

23. dubna 2024  21:21

Bývalý vydavatel bulvárního listu National Enquirer v úterý u newyorského soudu popsal porotě, jak...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2484x
Chovatelka mužů, dětí, psů a koní