Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rek007

9. 7. 2010 15:38
Jééééé,

to je legrace, jak se sem seběhli potrefené husi!! Záměrně píšu měkká "i".

0 0
možnosti

Ludvajz123

9. 7. 2010 7:29
Obycejna unoskyne...

Fajn, takze autorka unese dite a desne ji vadi, ze tatinek se zajima o to, kde se jeho syn nachazi a dokonce ma tu opovazlivost si s nim i telefonovat. Pote co s nim ona sama zmizela, prehlasila ho do jine skolky a podle vseho zamezila jakemukoliv kontaktu s otcem...

Popis situace vypada spis na psychickou vykolejenost/poruchu pisatelky - vsichni se proti ni proste spikli a ona chudera je neustale pronasledovana, nikdo ji nepomahal najit levne bydleni a zle socialni pracovnice se dokonce normalne bavi s jejim byvalym, jaka to hruza, protoze ONA JEDINA ho preci prokoukla co on je zac...

Chudak kluk, doufam ze nespadne do vyhradni pece tehle osoby... :-(

0 0
možnosti

papaya.

9. 7. 2010 8:00
Re: Obycejna unoskyne...

Než začnete vynášet rychlé soudy, zjistěte si něco o problematice domácího násilí... Pokud by vás někdo ohrožoval na zdraví a na životě, chtěla bych vás vidět... Ale i s takovýmito středověkými názory se lze setkat, nedá se nic dělat.

0 0
možnosti

p_c

9. 7. 2010 6:13
sobecky ukradla dítě otci

Sobecká žena, která vidí jen sebe. To její tříleté dítě si určitě samo nevybralo, že půjde do azyláku s matkou, ta ho tam přesto vzala, snažila se tatínka nahradit hračkama, bezsouhlasu otce ho přihlásila do jiné školky a ještě se snažila před tatínkem pobyt tajit. Ještě, že ostatní mělli rozum. Není to tak, že jsou všichni kolem paní spiknutí proti ní.. Také nechápu důvod choulit se v nejakém koutku v azylákum kam muže určitě nepustí a stříhat si vlasy.. To spíš ukazuje na nějaký projev už duševní poruchy. Kdyby byl manžel takový gauner, nebyl by problém domoci se soudního zákazu styku a svěření do své péče... Z jiného příspěvku autorky soudím, že má střídavou péči... Takže se výchovné způsobilosti a zájem o výchovu obou rodičů zkoumall. Vsadím se, že ten "manipulátor" chtěl jen telefonovat a vídat svoje dítě, což je přirozené. Paní by se měla zamyslet sama nad sebou a uvědomit si, že jenormální, aby se otec po dítěti pídil

0 0
možnosti

papaya.

9. 7. 2010 7:57
Re: sobecky ukradla dítě otci

Nebudu spekulovat o tom, co vás vede k tomu  zpochybňovat věrohodnost výpovědi této ženy. Možná jste její bývalý manžel anebo máte podobnou osobní zkušenost a zůstal jste zahořklý ... Vaše vidění světa je ale, mírně řečeno, komické. Vy se domníváte, že soudy mají prostředky a zájem zjišťovat, jak se věci mají ? Žádné prokázání gaunerství se nekoná, jelikož soudy jsou zahlceny dalšími podobnými případy, a také chybí kompetentní pracovníci ke zjišťování a vůbec není jednoduché z psychického teroru někoho usvědčit. Paní je plně v právu a vaše argumentace, že si tříleté dítě nevybralo, že půjde do azyláku, je hodně mimo ... ono si taky nevybralo, že jeho otec se začne chovat jako *ovado, že ?... Stalo se, žena měla na partnera smůlu. Příště si vybere lépe.

0 0
možnosti

Apolena Kolenatá

8. 7. 2010 21:57
Autorka je velice silná a

má štěstí, že má vzdělání, práci a schopnost přežít. Moc jí držím palce....

Pracuji v sociální oblasti, mám kamarádku, která pracovala v azyláku deset let a svoji práci měla moc ráda, k obyvatelkám a dětem se chovala úžasně a dělala hodně nad rámec svých pracovních povinností. Nicméně popisovaný kolektiv ji nakonec udolal a ona odešla téměř v nervovém zhroucení... To jen na vysvětlenou, najdou se mezi námi i bílé vrányV:-)

0 0
možnosti

viveka77

8. 7. 2010 21:00
Ale fuj.

Držím Vám palce VR^

0 0
možnosti

isabell

8. 7. 2010 19:55
...

Ač vedro, nahnala jste mi husí kůži. Kdysi jsem byla v podobné situaci, naštěstí jsem se i s děckem vešla k rodičům do dvoupokojáku a i když to taky není ideální situace, stejně se to nedá srovnat s vaší zkušeností. Takže vám (a vůbec všem v podobný situaci)  jen popřeju: už nikdy žádnou recidivu ;-)

0 0
možnosti

Vikiš

8. 7. 2010 19:45
Nemohu říct , že všechno chápu, snažím se vcítit

a pochopit vaše prožitky, zoufalství a sílu, kterou jste musela vynaložit, aby jste se odhodlala odejít a začínat znovu.

Ale přece jenom musím souhlasit s rossi, buďte i tady na blozích opatrná. Není to až tolik bezpečné místo, jak by mohlo vypadat.

Držte se a hodně síly a dobrých lidí, kteří vám pomohou udržet sobě i dítěti pevnou půdu pod nohama. A uniknout nejen manipulátorovi. DRŽTE SE!  

0 0
možnosti

papaya.

8. 7. 2010 19:44
zajímavé

díky za příběh, jste jistě silná žena, to se cení. Není lehké odejít od takového muže a postavit se na vlastní nohy. Většinu vám věřím, píšu většinu proto, že se domnívám, že váš pohled může být zkreslen stresem a v podání dalších zúčastněných osob by se zřejmě malinko zkorigoval...Konkrétně mám na mysli to, jak popisujete, proč sociální pracovnice na internetu nevyhledávala nabídku laciných bytů a tyto nenabídla maminkám ... ono je to asi těžké, levné bydlení se sehnat nedá a také těžko říct, jestli to měla mít v popisu práce a zda by se to dalo řešit požadavkem žen na osobní využití určité doby u počítače....Na ten film se kouknu, díky, jde teď v kinech. Víte, všechny azylové domy nejsou tak strašné, a pro mnoho žen, které se ocitnou v podobné situaci jsou i přes takovéto nedostatky tím jediným, kam se mohou uchýlit. Z výpovědí jiných žen , bohužel, mohu potvrdit podobně nehorázné zacházení s postiženými rodinami...

0 0
možnosti

//rossi.blog.idnes.cz/

8. 7. 2010 19:05
Já jen snad...

Je mi líto, co se Vám stalo. Ale rozhodně se nemyslím, že je dobré ventilovat své intimní problémy zde na blogu. Hodně lidí Vám potom může ubližovat i nadále. Byť jenom sprostými připomínkami.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2484x
Chovatelka mužů, dětí, psů a koní