Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RobertCZ

18. 8. 2010 10:05
Za tři roky...

Proč ten vztek? Paroubkovi jsou nejpopulárnější dvojice dědek/mladá žena, proč je nepoužít jako příklad? Sami se do těch médii tlačí o 106. Za tři čtyři roky bude tatínek mít co dělat, aby vnoučátku... pardon, synkovi stačil.

Jasně, že je to jejich věc - ale rozhodně chápu autorku, jak moc ji (zpětně) odlehlo, když si uvědomila jakému osudu unikla ona sama.

Jen teď sakra, co já si z toho odnesu... budu teď odpočítavat roky, kolik mi bude až (příští) prcek půjde do první třídy? A kolik mi bude až si s ní(m) půjdu zatančit na maturák? Ajajajaj... :-(

0 0
možnosti

lajika

18. 8. 2010 7:51
přehlídka mladejch krásnejch chytrejch

Další diskusní přehlídka fanoušků intolerance a zavrhovačů všeho co se nesrovnává s jejich představou "tak to má byt a tak je to spravne, soudruzi".

Není vzájemný věkový poměr páru jen a jen záležitostí daného páru? Paní Godivová je možná ráda, že unikla životu po boku starého muže (co bude dělat až její muž zestárne a bude chodit o francouzských holích? Najde si mladého? Článků na téma mladý muž-stará žena poznamenaných stejnou nenávistivostí najdete na netu taky dost) a potřebovala nám to sdělit, dobrá. Ale počet fanouškovských reakcí typu "no vážně, Máňo strašný, takovej starej chlap a děti, dyť je, senila, nevychová, nedoběhne a i slinták po nich donosí" mě celkem udivuje.

0 0
možnosti

a-b-c-d

17. 8. 2010 15:53
no,

dobře, že už teď máte jasno :-)

(můžete se s námi ještě podělit o to, čím Vás nakonec obloudil otec Vašich dětí, které jste měla jistě v optimálním věku, protože dítě potřebuje svěží matku schopnou snést zátěž spojenou s porodem a výchovou, a ne žádnou uskuhranou stárnoucí semetriku, která nestíhá uhlídat ani pleť bez vrásek a jiné podstatné věci, takže je nacpe chůvě nebo institucím .. takhle jste svůj text obecně myslela? ;-) )

0 0
možnosti

Gašpo

17. 8. 2010 15:25
Ako píšu podo mnou

Mohol by to byť skvelý blog, angažovanie Paroubkovic dvojice mu len ublížilo. Ale pravdu máte obrovskú a sám sa niekedy bavím na pánoch čo si narazia slečny s polovičným vekom pre dlhodobý vzťah a všetko je len otázkou času....

Jak z jednej, tak z druhej strany.

0 0
možnosti

lajika

18. 8. 2010 7:45
Re: Ako píšu podo mnou

No a? Co konkrétního vám vadí na starších pánech s mladšími ženami? Vlastně - co je vám do nich?

0 0
možnosti

Bernard1

17. 8. 2010 15:04
článek sám o sobě je moc pěkný,

ale bohužel opět nasazen na lacinou návnadu Paroubci.

Tento bulvární princip je přece špatný, lidi, o které nestojíme, se stále připomínají - i když v ironii. Články jsou čteny, a redakce o nich stále píše a píše. A Paroubek si pak myslí, jak není milován.

Škoda, možná by článek nebyl tak čtený, ale o to větší hodnotu by měl. Vždy't přeci není o Paroubcích ... :-)

0 0
možnosti

bedik

17. 8. 2010 14:33
...je to...

...přád dokola, a nespadla do toho jen paní Paroubková, je mnoho jiných neznámých , které mají stejný úděl.  Apropo znám vztahy, kde to funguje...kde se hezká a zachovalá pětačtyřicátnice hezky stará o svého 72 letého nemocného manžela.....a Vás vážená paní nikdo do takového vztahu nenutí, nebo závidíte?

0 0
možnosti

Apolena bez kolena

17. 8. 2010 14:38
Re: ...je to...

A kolem této přešťastné dvojice skotačí ještě šťastnější 12 letý puberťák - tuhle rovinu jste myslel, že by měla závidět?

0 0
možnosti

strycek-Joe GmbH

17. 8. 2010 14:04
Však Vás také pan Paoubek nechce, paní Godivovová

, to je nějaká mýlka. Některé ženy a dívky jsou přehnaně sebevědomé, myslí si, že každý muž usiluje o jejich ruku. Ale panu Paroubkovi jste lhostejná, má svoji inteligentní ženu Petru, musíte se nejprve snažit být jako ona, pak byste stála za hřích.

0 0
možnosti

Apolena bez kolena

17. 8. 2010 14:25
Re: Však Vás také pan Paoubek nechce, paní Godivovová

;-D ;-D ;-D 

0 0
možnosti

Saša

17. 8. 2010 13:57
Velmi pěkně napsáno!

Jen tu Paroubkouvou č. 2 jste do toho tahat nemusela, to bylo úplně zbytečné. Odmyslím-li si tu hloupou politisaci, je Váš článek velmi hezký, svěží, moudrý a pravdivý.

0 0
možnosti

hryhryhry

17. 8. 2010 13:19
dávám karmu

Máte pravdu, kámoška si dokonce jednoho oduševnělého vzala, ale po pár letech začal chybět sex a oduševnění o 22 let staršího mluvky zevšednělo;-D;-D;-D;-Da protože nehasím co mně nepálí, tak to milé Petře z celého srdce upřímně přeji.

Životní zkušenosti jsou totiž nepřenosné, naučit se dají jenom pracovní postupy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2484x
Chovatelka mužů, dětí, psů a koní